Ultieme vrijheid overal waar jij dat wil?

(ZELFBOUW) CAMPER

Een zelfvoorzienend energiesysteem begint met een goede energiebalans.

Altijd en overal stroom?

Wil jij weten hoe je altijd en overal stroom kunt hebben? Ben je op zoek naar een nieuwe stroomvoorziening voor je camper of wil jij je huidige systeem uitbreiden of vervangen?

Wij hebben de energie- en stroomoplossing voor jou! Om jou goed te kunnen helpen hebben wij een kort en bondig E-book gemaakt. Hier vind je alles wat je moet weten over het installeren van een (extra) energievoorziening in je camper. Of je nu nog moet beginnen, al in de startblokken staat of al iets bereikt hebt wat je wilt verbeteren. Dit E-book is de laatste stap naar ultieme vrijheid en geeft jou een aantal handvaten en ondersteuning bij jouw keuze voor de juiste stroomvoorziening.

Download E-book

Wil jij weten hoe je ultieme vrijheid kunt ervaren?

Meerdere dagen off-grid kunnen leven in de natuur en toch kunnen koken op inductie en koffie zetten? Wij hebben de oplossing voor jou!

* Verplichte velden

Wat andere zeggen:

Ronald Surfoloog

Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het elektraplan voor mijn zelfbouwcamper. Zo ben ik bij het E-book van Stroomwinkel beland. Ik ben enorm blij dat ik het E-book van Stroomwinkel getroffen heb, veel goede info en mooi betrouwbaar spul. Het Scheelde mij als leek heel veel uitpluiswerk, wat mogelijk vervolgens toch net niet werkt. Hier heb ik vertrouwen in!

sander

Onwetend het E-book gedownload. Na het lezen van het E-book besloten de energiebalans in te vullen. Aanvullend uitgelegd wat wij willen in onze zelfbouw camper en het advies lag snel op tafel. Neem de tijd en denk er nog even goed over na! Wel fijn want het gaat om serieus geld. Na wat heen en weer gemaild (snelle reactie) de knoop doorgehakt.. Ongeveer een week later opgehaald en aangesloten. Als een koning te rijk en als een koning geholpen door de stroomwinkel. Later nog een paar vraagjes gesteld en de after service is TOP. Met dank aan Frank!

Rob Vanlife

Super service! De energiebalans ingevuld en later uitgebreid mijn plannen doorgesproken en een maat offerte gekregen met alle onderdelen voor een scherpe prijs. Bijna alles is op voorraad en werd al ingeregeld door de technische experts. Met behulp van de uitgebreide technische tekening was zelfs voor een niet ervaren hobbyist de hele installatie in te bouwen in de camper en het systeem werkte in een keer! Heel fijn dat je een vast contact persoon hebt die veel vragen kan beantwoorden en waar nodig de technici erbij haalt.

Al meer dan

E-book downloads

Camperaars voorzien van stroom

De nummer 1 Victron distributeur wereldwijd

Daarom stroomwinkel

Webshop

One stop shopping

Systeem configuratie

Vakkennis

Webshop

Ons uitgebreid en gespecialiseerd assortiment is speciaal toegespitst op zelfvoorzienende energie- en stroomoplossingen voor onder meer; vaartuigen, voertuigen en woningen.

One stop shopping

Wij leveren complete energiesystemen, met een technische tekening en technische ondersteuning. Alles in één winkel in jouw reis op weg naar ultieme vrijheid!

Systeem configuratie

Wij helpen jou, jouw doelstelling te behalen door maatwerk en totaaloplossingen te leveren. Wij maken voor jou de perfecte energievoorziening.

Vakkennis

Door (bij elkaar) meer dan 100 jaar ervaring beschikken onze engineers over alle kennis die nodig is om jou te helpen bij de aankoop van de juiste producten. Daarnaast vinden wij Service belangrijk en daarom kun jij na jouw aankoop, van onze kennis gebruik maken voor hulp bij de installatie, reparatie, storingen en technische ondersteuning.

Wat betekent ultieme vrijheid voor jou?

Met jouw camper in de vrije natuur en toch:
  • • 350 x koffie kunnen zetten
  • • 2 uur je haren kunnen föhnen
  • • 3 dagen tv kunnen kijken
  • • Op inductie kunnen koken
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Ontvang direct 10% korting op je eerste aankoop

  • Blijft op de hoogte van nieuwe acties en producten