Geen zorgen over je stroomverbruik tijdens én na het varen?Een goed geconfigureerd energiesysteem biedt comfort en rust.

Altijd en overal stroom?

Wil jij weten hoe je altijd en overal stroom kunt hebben? Ben je op zoek naar een nieuwe stroomvoorziening voor je vaartuig of wil jij je huidige systeem uitbreiden of vervangen?

Wij hebben de energie- en stroomoplossing voor jou! Om jou goed te kunnen helpen hebben wij een kort en bondig E-book gemaakt. Hier vind je alles wat je moet weten over het installeren van een (extra) energievoorziening in je vaartuig. Of je nu nog moet beginnen, al in de startblokken staat of al iets bereikt hebt wat je wilt verbeteren. Dit E-book is de laatste stap naar ultieme vrijheid en geeft jou een aantal handvaten en ondersteuning bij jouw keuze voor de juiste stroomvoorziening.

Download E-book

Afmeren op de mooiste plekken zonder gebruik te hoeven maken van walstroom of een aggregaat?

Meerdere dagen zelfvoorzienend voor anker of aan een boei, bijvoorbeeld in een mooie baai en toch kunnen koken op inductie en koffie zetten? Wij hebben de oplossing voor jou!

* Verplichte velden

Wat andere zeggen:

Marco Clazing

Stroomwinkel levert de producten voor een goede prijs. Uiteindelijk de energiebalans opgesteld. Op basis hiervan kwam Johan met hele goede adviezen over de systemen zelf, de maatvoeringen en gewichten én de manier van inbouwen. Dat gaf me een goed gevoel. Alle systemen werden geleverd met uitgebreide technische tekeningen, inclusief informatie over hoe de systemen afgezekerd moeten worden, welke kabeldiktes nodig zijn én welke gereedschappen het best gebruikt kunnen worden. Ik ben best technisch aangelegd, maar er zijn ook zaken die ik niet weet. Daar kon Stroomwinkel heel goed op aanvullen. Zo zijn we samen tot een mooi systeem gekomen, voor een nette prijs.”

Patrick Troisfontaine

Ik heb het E-book gelezen en daarom heb ik contact opgenomen. Ik had direct een goed gevoel bij technisch verkoper Frank Gorissen. Hij was zeer behulpzaam, eerlijk en oprecht. Er werd geen onzin verkocht. Als iets niet kon of niet wenselijk was, dan werd dat eerlijk gecommuniceerd. Dat vond ik erg prettig. Bovendien waren de systemen prijstechnisch ok én ben ik verzekerd van een goede helpdesk en garantie

Philip Eindhoven

Goede hulp bij keuze LiFePo Accu en installatie. De overgang van LoodAccu aan boord op Lithium vraagt aanpassing van de installatie. Bij het uitzoeken van de oplossing heeft Stroomwinkel goed meegedacht en aanvullende voorstellen gedaan. Bovendien een nette offerte gemaakt en snel en correct geleverd. Na inbouw moeten we natuurlijk twee jaar kijken hoe het bevalt, voordat definitief duidelijk is of het allemaal werkt zoals bedoeld.

Al meer dan

E-book downloads

Vaarliefhebbers voorzien van stroom

De nummer 1 Victron distributeur wereldwijd

Daarom stroomwinkel

Webshop

One stop shopping

Systeem configuratie

Vakkennis

Webshop

Ons uitgebreid en gespecialiseerd assortiment is speciaal toegespitst op zelfvoorzienende energie- en stroomoplossingen voor onder meer; vaartuigen, voertuigen en woningen.

One stop shopping

Wij leveren complete energiesystemen, met een technische tekening en technische ondersteuning. Alles in één winkel in jouw reis op weg naar ultieme vrijheid!

Systeem configuratie

Wij helpen jou, jouw doelstelling te behalen. Wij leveren maatwerk en totaaloplossingen. Wij maken voor jou de perfecte energievoorziening.

Vakkennis

Door (bij elkaar) meer dan 100 jaar ervaring beschikken onze engineers over alle kennis die nodig is om jou te helpen bij de aankoop van de juiste producten. Daarnaast vinden wij Service belangrijk en daarom kun jij na jouw aankoop, van onze kennis gebruik maken voor hulp bij de installatie, reparatie, storingen en technische ondersteuning.

Ultieme vrijheid overal waar jij dat wil?

Zelfvoorzienend voor anker of aan een boei en toch:
  • • Koffie kunnen zetten
  • • Een ijskoud drankje uit de koelkast
  • • Tv kunnen kijken
  • • Op inductie kunnen koken
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Ontvang direct 10% korting op je eerste aankoop

  • Blijft op de hoogte van nieuwe acties en producten